Home Всичко за жената Как да преодолееш раздялата?

Как да преодолееш раздялата?

1354
0
SHARE

На всеки му се е случвало да преживее раздяла. Това е доста трудно, а и понякога доста дълго и мъчително пътуване.

razdyala

 

Ако и ти сега си в това положение, ето как можеш да преодолееш раздялата с любимия най – бързо.

Колкото и да ти е зле, не потъвай в скръб, а се успокой и помисли логично. Щом те е зарязал, няма да се върне каквото и да правиш. Пък и не се е свършил света.

Спри да му звъниш по телефона и да плачеш. Не му пиши смс – и, във Фейса или на скайп. Запази малко достойнство! Знам, че много ти се иска да го чуеш, да го видиш и да поговориш с него, но не се поддавай на поривите си.

Не се затваряй у дома сама. Няма по – голяма драма от това да си седиш в къщи, да гледаш снимки, да слушаш тъжна музика и да плачеш. Вместо това излизай с приятелки. Знам, че не ти се излиза, но го направи. Ще видиш, че само след няколко дни ще започнеш да мислиш все по – малко за него.

Освен да излизаш с приятелки, направи си план за деня и го запълни с приятни за теб неща. Намери си някакво хоби, тренирай, разхождай се, ходи на кино.

Направи нещо за себе си – сама! Нещо, което винаги си искала, но досега не си го направила, защото си искала да сте двамата. Сега е моментът да отидеш на отдавна мечтаната екскурзия, да посетиш музей, опера, театър.

Запознай се с нови хора, забавлявай се и неусетно, дори за сама теб ще престанеш да мислиш само за НЕГО.

Просто ТОЙ вече няма да ти липсва!

LEAVE A REPLY