Home Всичко за жената Как да преборим глада? Ето кои храни убиват апетита!

Как да преборим глада? Ето кои храни убиват апетита!

1145
0
SHARE

DSC06701Всички знаем, колко е трудно да си на диета, особено когато стане момент за храна и всичко в нас крещи хапни си малко, няма какво да стане. Точно тогава има вариант да преборите глада, като хапнете малко, но от едни определени храни, които имат свойството да засищат с малко и да убиват апетита:

– Бадеми, лешници и орехи – тези три вида ядки са страхотни за заблуда на апетита. Само една шепичка от тях ще ви засити и няма да се сетите поне няколко часа за храна. Може да ги комбинирате със сушени плодове, като сливи и стафиди.

– Кисели краставички – едно толкова апетитно на пръв поглед нещо, а всъщност направо претъпява глада, С киселинноста си те понижават кръвната захар и така чувстовто на глад изчезва.

– Газирано и минерална вода – и двете напитки помагат и претъпяват глада, но ако сте на диета не е препоръчително да пиете газирано, за това при всеки усет за глад изпивайте по една чаша хладка вода и така няма да усетите глад, защото водата хем ви надува, хем и ви прочиства след това.

LEAVE A REPLY