Home Всичко за жената Как да поддържаме обувките си перфектни?

Как да поддържаме обувките си перфектни?

876
0
SHARE

logo(20)Когато става дума за обувки всяка жена настръхва и брани със зъби и нокти своите. Трябва да се грижим за тях, за да изглеждат добре и да ни правят хубави. Обувките са онази част от облеклото, която разкрива много за характера на жената. Всъщност само по обувките може да разберем каква всъщност е една жена. За добрия изглед на любимите ви обувки не е нужно само да ги носите, всъщност те са хубави, докато са нови, но ако се занемарят губят своята красота. Ето как да запазите всеки чифт обувки все едно са купени вчера и да обирате погледите на всички:

– Почистване – редовното почистване увеличава живота на обувките и те по-дълго ще блестят. Всеки ден вечер ги почиствайте с влажна кърпа. След това се нанася тънък слой вакса, за да се запази външния слой на кожата.

– Стелки – на определен период слагайте нови стелки в обувките си. Тяхната редовна смяна ви дава удобсвто и спира болката в краката. Сменяйте ги поне 1 път на 2 месеца. Като този период е според зависи от крака ви и честотата на носене. Изберете ортопедичните, те са много по-полезни.

– Когато перете обувките си не ги сушете принудително, а ги оставете на стайна температура да изсъхнат сами. В противен случай се наранява кожата и нейната цялост.

– Обувалки – Те са вече един позабравен предмет, но всъщност не случайно се препоръчва ползването. Когато ползвате обувалка предпазвате задната част на обувката от деформации, които след това пък водят до проблеми с краката.

– Настъпване – В никакъв случай не не настъпвайте обувките си било то и само да отидете до съседка. Също така не ги прибирайте в шкафа, като ги поставяте върху или под други обувки.

LEAVE A REPLY