Home Уютен дом Как да накараме малък апартамент да изглежда голям?

Как да накараме малък апартамент да изглежда голям?

1893
0
SHARE

dc5ff57f94На определен етап от живота си всеки се е сблъсквал с идеята да накара малкото си жилище да изглежда голямо. Да, това всъщност е възможно с помощта на няколко полезни трика. Спазете няколко неща и сами ще видите ефекта на това, да преобразите дома си.

1. Светла боя – светлите цветове винаги отварят пространството. Изберете бяло, светло зелено или жълто. Може и кремаво или светло лилаво, всъщност най-важно е да бъде светъл цвят.

2. Огледала – това е стар трик на всеки дизайнер. Чрез огледалото се създава зрителна измама, че пространството е повече. Преди да сложите огледала се посъветвайте, къде те ще стоят най-добре и къде ще имат най-голям ефект. Ogledalo_SR4_venge

3. Избор на мебели – не налитайте на големи мебели и най-вече не затрупвайте стаята с много мебели. Колкото повече са те, толкова по-малка изглежда стаята. Подходете само с най-необходимото. Ако сте в хол, сложете маса и канапе, а допълнително добавете само малки табуретки. Примерно телевизорът може да е на стената, за да не заема място една маса за него.

4. Бъдете многофункционални – това е най-добрата идея. През последните години много се залага на мебелите с много начини на ползване. Има толкова интересни мебели, например стол с тайно дъно за багаж или маса, която става и за ракла, а да не говорим за интересните легла, които могат да се ползват по странен начин, освен за спане.

LEAVE A REPLY