Home Начин на живот Хороскопи и нумерология Как да махнем лошия си късмет?

Как да махнем лошия си късмет?

2319
0
SHARE

28234_4274_1302707356Лош късмет- да това е голям проблем. Когато ни се случи нещо лошо веднага го приписваме на лоп късмет и това, че някой ни е гледал с лоши очи например. Въобще не е приятно да ти се случват само отрицателни неща и ако те стана повече от 3-4 на ден, значи наистина имате нужда да си помогнете ид а си върнете добрия късмет. Ето какво да направите, за да махните лошия си късмет:

– Сол – Звучи малко недостоверно, но като се замислим в колко колтури по сВета ползват именно сол за пречистване на тялото и викане на добрия късмет. Има няколко начина с помощта на сол да си оправите късмета. Първо ако пре лявото рамо да хвърлите малко сол назад. Второ може да си направите вана със сол вътре във водата, така ще си пречистите цялото тяло от лош късмет. И ако мислите, че лошия късмет е превзел цялата ви къща е нужно с помощта на морска сол да наръсите всички ъгли в къщата.

– Счупеното огледало – това е лошо, много лошо ако счупите огледало е на 7 години без късмет, но има начин ако сте счупили огледало да се избегне проблема с късмета. Нужно е само да не хвърляте парчетата от огледалото. Съберете ги и в една кърпа завити ги натрошете, докато станат буквално на прах. След това ги разпръснете на вън, за да може вятарът да ги разнесе.

– Амулети – това винаги е бил най-добрия начин да имаш късмет. Още преди векове е имало различни предмети, които са ползвани, като амулети за късмет. Тяхната работа е да ви пазят от лоши неща, за целта подходящият амулет се носи постоянно с вас. Може да бъде гривна, гердан или за ключодържател, както и в джоба.

LEAVE A REPLY