Home Мода Как да изглеждаш по – стройна и слаба с няколко лесни трика?

Как да изглеждаш по – стройна и слаба с няколко лесни трика?

1508
0
SHARE

Няма жена, която да не иска да изглежда колкото се може по – стройна и слаба. Има няколко трика, които ще ти помогнат да изглеждаш така, без да се налага да спазваш драстични диети.

 

moda

1.     Винаги избирай подходящото бельо. Под подходящо бельо имаме предвид точния размер, нито по – малък, нито по – голям. Носи сутиен, който отговаря на чашката, а ако не можеш сама да избереш се консултирай с продавачите .. . или пробвай, докато откриеш точно твоя размер.

2.     Носи и точния размер дрехи. По – тесните дрехи ще ти стягат и ще се чувстваш в тях адски неудобно, а ако носиш дрехи в по – голям размер – ще изглеждаш с няколко килограма по – пълна.

3.     Избирай подходящите за теб модели и материи на дрехите. Ако си по – закръгленка, е добре да махнеш от гардероба си клиновете, дрехите с много ликра, прозрачните материи. Избирай дрехи, които подчертават хубавите ти форми. Ако имаш големи и сочни гърди, носи блузи с V – деколте, ако имаш хубави и стройни крака – покажи ги.

4.     Избирай подходящите аксесоари. Примерно, за по – пълните дами не е оферта да носят големи чанти, тъй като ще изглеждат още по – пълни. Добре е да знаеш и че обувките с каишки около глезените правят краката по – къси.

LEAVE A REPLY