Home Всичко за жената Как да изберем правилния сутиен?

Как да изберем правилния сутиен?

1211
0
SHARE

624-300-sutienЕдин бюст изглежда добре ако е сложен в правилния сутиен, както се казва външната опаковка продава съдържанието. Много жени носят сутиени, коит не са за тях, но проблемът не е в това, че просто не изглеждат добре, а че това крие риск от увреждане на гърдите. Това означава губене на форма, увисване и дори кожни проблеми, а в някои случаи и бучки в гърдите. Правилният избор е лесен, стига да знаеш как точно трябва да го избереш и кое е правилно за теб.

– Всеки сутиен се пробва преди да бъде закупен, това, че преди 2 месеца сте си купили не означава, че същият номер може да бъде закупен без да е пробван сега. Когато го пробвате първо го закопчайте на средните куки, а след това поемете въздух. Ако усетите някакъв дискомфорт значи ви трябва по-голям номер. 

– След това погледнете дали сутиена отзад на гърба ви се впива в тялото. Ако видите някакви очертания на плът също ви трябва по-голям размер.

– В предната част на сутиена е важно да се погледнат две неща. Първо банелите трябва да са прилегнали по контура на гърдите, не трябва да ви стискат или притискат. Също така, погледнете към гърдите си, ако в средата между двете чашки или там където се събират те има място да си наврете пръста ви трябва по-голям размер. Там трябва да няма място, сутиена да е прилепнал леко, ако усетите, че пък е широко ви трябва по-малък.

LEAVE A REPLY