Home Любопитно Какъв човек си според цвета на очите?

Какъв човек си според цвета на очите?

2432
0
SHARE

Черни

ochi

 

Ако си с тъмни, като маслина очи, то ти имаш твърд характер. Родена си да бъдеш лидер и да достигаш невиждани висоти в кариерата си. Очите ти приковават вниманието и всяват респект в околните.

Кафяви

Ти си топъл, дружелюбен и усмихнат човек, готов да помогне на всеки. Емоционална, нежна и чувствителна си, затова и понякога не можеш да се справиш с всичките си проблеми сама.

Пъстри

Хората с пъстри очи са доста непостоянни в настроенията си. Така, както се мени цвета на очите им, така се мени и настроението им. Но ако си с пъстри очи, ти си отворена към света, креативна и борбена си и будиш доверие в хората.

Зелени

Ако имаш „котешки поглед”, то ти си ласкава, интригуваща и интересна също като котка. Грациозна, тайнствена и неустоима за всеки, който е край теб. Ти носиш също така спокойствие и положителна енергия.

Сини

Ако имаш сини очи, ти носиш стихията в себе си. Неустоима, завладяваща стихия, която може да повлече всичко след себе си. От друга страна ти си весела, забавна и игрива.

Сиви

За теб може да се каже, че си дошла на Земята със специална мисия. Ти си ерудирана, високо интелигентна и прозорлива личност.

LEAVE A REPLY