Home Красота Какъв грим да избере една брюнетка?

Какъв грим да избере една брюнетка?

2147
0
SHARE

grim-v-telesni-nyuansi-za-bryunetkiЗа да бъде ослепителна една жена са важни изборът на дрехи, прическа и разбира се грим. Ако просто сложите грим, ефектът накрая може да бъде на клоун и това няма да се хареса на никой. Всяка жена е подходяща за определен грим, като значение имат цвета на косата и кожата. Брюнетките са наистина горещи жени. Този цвят на косата е най-често срещан, а ето и за всички брюнетки някои особености около избора на перфектния грим:

– Една брюнетка може да заложи на почти всички стилове грим, защото цвета на косата го позволява, ще й стои перфектно почти всичко. Например, за през деня, е нужен фон дьо тен със цвят като на кожата, а останалите нюанси в грима трябва да бъдат в телесната гама. Ружът в коралов цвят за перфектни скули, а червилото- просто един безцветен гланц. На брюнетките им стои много добре подчертаване на очите с кафяв молив и спирала. Така имате една завършена визия за дневен грим. Разбира се може да заложите и на нещо по-ектсравагантно, но това е вече избор на всяка дама какво харесва. За вечерен грим, дамите могат да опитат с опушен грим в черно-сивата гама. 

– Червилата са труден избор, но за брюнетките не е много трудно, може да опитате със всички нюанси на бронзовото, розовото и златистото. Разбира се, това не означава, че и другите цветове не ви отиват.

– Сенките също са с широк избор. За жените с кестенява коса е добре да пробват с всички различни нюанси на бежовата, които със сигурност ще подчертаят лицето.

– И винаги ползвайте кафяв молив на горния клепач, за една брюнетка това е добър трик да бъде перфектна.

LEAVE A REPLY