Home Красота Какво е ,,haircontouring“?

Какво е ,,haircontouring“?

Чували ли сте за тази иновация за коса?

1248
0
SHARE

Вече е възможно да придадем блясък на лицето с цвета на косата си. Дойде момент, в който новата фризьорска техника завладя света. Разбери повече за нея в тази статия.

Повечето от нас знаем за т.нар. ,,contouring“ при грима, но сега тази техника се прилага и при прическите. Какво представлява ,,haircontouring“?

Това е най-новият хит при боядисването на коса. Звезди като Сара Джесика Паркър, Дрю Баримор и Джесика Алба са сред първите, използвали нововъведената разкрасителна фризьорска процедура.

Тенденцията идва директно от Лондон. За разлика от лицето, тя не се състои в нанасянето на фон дьо тен върху косата, а в игра на светлосенки в косата, които придават допълнителен блясък на лицето.

Макар и да напомня на добре познатия ни балеаж, контурингът на косата е много повече от просто боядисване. Освен специфичния начин на нанасяне на боята за коса, той е и съобразен с формата на лицето.

Ако и вие сте се заинтригували от иновацията, ви препоръчваме да се допитате до вашия фризьор за съвет как да подчертаете най-добре своята естествена красота.

LEAVE A REPLY