Home Начин на живот Хороскопи и нумерология Какво е важно за мен в една връзка

Какво е важно за мен в една връзка

2399
0
SHARE

Връзката за която мечтаем, е тази която сме способни да създадем. Това е условието на всяко здраво семейство. Ако живеем с нереалистични представи за себе си и партньора си и най-добрият партньорски хороскоп няма да ни помогне да заживеем щастливо с човека до нас.

Най-важното в човешките взаимоотношения е реалността и баланса. Чест повод за много раздели не са партньорския хороскоп, а неистинната представа, която хората имат за себе си и за това какво могат да постигнат заедно. И най-важното както могат да дадат на своя любим.

Често партньорите споделят, че правят всичко за ближния и едва ли не, се разкъсват от ангажименти и внимание, а човекът до тях все не оценява. Ами не би и могъл, ако за него това не са важните неща в живота.

В един партньорски хороскоп бях видяла тотално несходство между слънчевите знаци на хората, но за сметка на това, важни за тях управници на домовете им се препокриваха като търсения. По тази причина тя брилянтно разбираше, че за него дома е най-важното нещо, а той че грижата за нея се измерва в изслушване, споделяне и сплотеност. Така тя даваше това, от което има нужда мъжа й, а той това, от което има нужда жена му.

Перфектен унисон, който не е базиран на партньорски хороскоп пълен със сходства, а по- скоро на разлики, които двамата във връзката се бяха научили да балансират и отдават към другият. Дори и компромисът за нещо на пръв поглед да изглежда невъзможен, знаем, че ще донесе комфорт и наслада на човека до нас и той от своя страна, ако притежава емоционална интелигентност, ще ни отвърне с друго важно за нас.

Рядко може да се види перфектният партньорски хороскоп наяве, тъй като човешките взаимоотношения не могат да бъдат така буквални. Винаги има нюанси, които размиват очертанията и правят картината леко мъглява.

Но това не бива да ни спира, тъй като на пръв поглед несходни партньори имат изключително здрави връзки и живеят щастливо. А и дали щастието може да бъде изписано на лист хартия или прочетено от астрологична карта.

Хората по същността си са динамични и ако днес нещо ни носи наслада, утре е силно вероятно това да не е приоритет и дори да ни дразни. Много показателен пример е, как двойките се изменят във връзката си и придобиват черти от другия.

Тоест, ако за мен в началото не е било важно уединението и личното пространство във връзката, толкова много, то поради желанието на партньора ми да прекарваме време заедно, в един момент това започва да ме забавлява. Особено ако е поднесено приятно и съобразено с това, което характера ми предопределя и харесва.

LEAVE A REPLY