Home Мода Какво да облечете, когато сте поканени на сватба?

Какво да облечете, когато сте поканени на сватба?

Ето няколко полезни съвета за бързо и лесно справяне с този проблем.

1331
0
SHARE

Всеки път, когато получите изискана покана за сватба, идва и сложният въпрос ,,Какво да облека?“.
Най-вероятно разполагате с една-две официални рокли, които се използвате точно за такива случаи, но ако сватбите са скоро една след друга, не е особено подходящо да се появявате на всички снимките с един и същ тоалет. Дори на самите вас ще ви стане неудобно да изглеждате еднакво.

Не е необходимо да купувате всеки път нова рокля. Можете просто да вземете назаем от приятелка, която носи вашия размер или пък да наемете от специализиран магазин за официални рокли под наем. Така хем ще изглеждате неотразимо и различно всеки път, хем няма да ви струва супер скъпо.

Имате възможност да си поиграете с аксесоарите – обици, шалове, чанта, прическа – все неща, които всъщност правят впечатление.

На последно място, но не и по важност, са разбира се обувките! Ако замените ниските чехли, с които обикновено я носите, с шармантни обувки на висок ток, дори обикновена лятна рокля ще изглежда разкошно.

Много важен детайл от цялостния вид, е да се опитате да забравите изцяло за черния цвят. Животът е твърде кратък, за да се обличаме в скучни и мрачни цветове!

LEAVE A REPLY