Home Любопитно Каква жена си според цвета на очите?

Каква жена си според цвета на очите?

2110
0
SHARE

natalie-portman-brown-eyes-wallpaper-437Първото, което виждаме е очите, те говорят толкова много за хората. През годините и много проучвания се доказва, че цветът на очите говори много за човека. Така всъщност се оказва какво много голямо влияние има цветът на очите за характера на жената.

Черни очи – жените с много тъмно кафеви и черни очи се водят за най-загадъчни. Много често дори и близките им не ги познават добре те са прекрити и тайнствени.

Зелени очи – Представителките на зелените очи се считат за прикрити и загадъчни, но това няма вярно. Всъщност те се разкриват само пред когото трябва. Умеят бързо да разпознават хората и знаят кога един човек е добър и кога не. Умеят много да обичат, но също така се ревниви. Ако решат да ви накарат да страдате знайте, че умеят да си връщат с голяма сила и знаят как да накарат някой да го боли.

Пъстри очи – Тези жени са много интелигентни и умеят да контактуват. Притежават голям стил и знаят как винаги да изпъкнат сред много хора. Съчетават умело сексапил, интелигнетност и чар. След провал не се самосъжаляват, изправят се и продължават напред.

Сиви очи –Една група жени, които са силно чувствителни, но в комплект с това става въпрос за много силен дух. Те в никакъв случай не са агресивни. Не прощават лъжа, а също така са много всеотдайни. В една връзка те се раздават напълно и понякога слагат нуждите на другия пред своите.

Сини очи – Дали е така, но жените със сини очи си остават младолики и не им личат годините. Те имат изключително чувство да разпознават хората, знаят кога един човек е искрен, а на всичкото отгоре много трудно може да ги излъжите или измамите. 

Кафяви очи – Жена с такива очи е наистина грижовна, изпитва удоволствие да зарадва близките си, имат огромен чар. Едни наистина емоционални и добри хора. 

LEAVE A REPLY