Home Всичко за жената Каква жена си, според вида смях!

Каква жена си, според вида смях!

1278
0
SHARE

fakesmileХората могат да бъдат познати по много наични, какви са и каква е тяхната същност? Има една опция, която гласи, че може да познаеш една жена, според това как се смее. Ето и видовете смях, може пък да се откриете в някой от редовоете подолу:

– Тих смях – Ако жената се смее тихо и почти не се чува, а заедно с това затваря и очите си, докато се смее, имате работа с тежък характер. Тези жени обикновено са силни и много хитри.

– Смее се силно и с отворена уста – Тези жени са много темпераментни и не се притесняват от нищо, но заедно с това върви и качеството им да бъдат самодоволни.

– Смее се пискливо и на висок тон – Тези жени имат много заразителен смях и винаги могат да ви накарат да се усмихнете, колкото и да ви е тежко. Притежават силна фантазия и са много доверчиви.

– Смее се тихо и прикрива устата си – Тези жени, които се смеят притеснително и прикриват устата си са много срамежливи. Заедно с това тяхното доверие се печели бавно, но един път спечелено става жена един път за вас, било приятелка или партньор.

LEAVE A REPLY