Home Любопитно Кажи ми каква кола кара, за да ти кажа какъв е!

Кажи ми каква кола кара, за да ти кажа какъв е!

1126
0
SHARE

Четириместна, двувратка

kola

Съжалявам, но на него му липсва вкус! Той има голямо самочувствие и робува на марки. Пада си демонстрациите, блясъка и лукса. Ако такъв мъж ти е достатъчен, няма проблеми. Но ако търсиш стойностна връзка, този мъж не е за теб!

 

Икономична, в четири врати

Хм, този мъж е доста стиснат и пресметлив. Ако очакваш от него да ти прави големи подаръци и да те води на скъпи заведения, не си познала. Такива мъже изкарват пари, но не обичат да делят!

 

Бърза кола, с четири врати

Интересен тип. С него никога няма да ти е скучно. Обича високите скорости, обича забавленията, но и е достатъчно разумен да не прекрачва границите.

 

Лимузина

Гледала ли си „Сексът и градът”? Е, такива коли карат мъжете като Тузара. Този тип мъже си знаят цената и не търпят възражения.

 

Непопулярна и екзотична марка

Щураци, интересни и вълнуващи са този тип мъже. Обичат предизвикателствата и са винаги готови за приключения. С такъв тип ще ти е много интересно и забавно.

 

Джип

Мъжете, които карат джип са стабилни. Знаят какво искат, знаят какво искаш ти и се стараят максимално да ти го доставят. Късметлийка си, ако имаш до себе си мъж, които кара джип.

 

Комби

Такъв мъж е скучен и неуравновесен. Не може да взима решения и все се чуди кое е правилно и кое не. Ако държиш ти да доминираш във връзката, този мъж е за теб.

 

LEAVE A REPLY