Home Любопитно Кажи ми в каква поза спиш с любимия, за да ти кажа...

Кажи ми в каква поза спиш с любимия, за да ти кажа каква е връзката ти?

1565
0
SHARE

Поза „Лъжички”

san

 

Ако заспивате с партньора си тази поза, това означава, че се разбирате прекрасно. Това е позата на влюбените и младоженците и се характеризира с максимален контакт.

Поза „Крак в крак”

Ако това е предпочитаната ви поза, заспивате близо един до друг, лице в лице и крак в крак, това означава, че връзката ви е силна и стабилна. Това е позата, която е известна като „една крачка преди секса”.

Поза ”Сплитане”

Ако единият партньор лежи по гръб, а другият се е обвил около него, поставяйки ръка и крак отгоре му, а главата му лежи на рамото на партньора, това означава, че между вас има голяма привързаност и доверие. Връзката ви е силна и емоционална. Тази поза се нарича още „Кралска” и при нея най – често мъжът спи по гръб, а жената се увива около него, търсейки закрила и защита.

Поза „Дзен”

Ако заспивате с гръб един към друг, но дупетата ви се допират, това означава, че имате силна, здрава връзка, в която всеки има своята независимост.

Поза „Гръб в гръб”

Тази поза на заспиване, противно на повечето твърдения не означава, че сте се отчуждили един от друг, напротив. Тя означава, че си имате доверие, а страстта между вас се е превърнала в нежност.

Поза ”Отделен свят”

В тази поза обикновено заспиват двойките след скандал. Това обаче е и позата, която означава, че сте се отчуждили с партньора си. Ако често заспивате така, най – вероятно имате по – дълбоки проблеми от един инцидентен скандал.

LEAVE A REPLY