Home Начин на живот Хороскопи и нумерология Интересни ритуали с плодове и зеленчуци- 1 част

Интересни ритуали с плодове и зеленчуци- 1 част

1396
0
SHARE

plodove-qbulki-limoni-bБез значение колко вярвате на тези неща, това е една интересна тема, която би се харесала на всички. Различните ритуали помагат за различни неща. Според народните ни поверия още ореди векове нашите предци са изпълнявали някои ритуали за благодат и успех и много още. 
Ето някои от най-интересните ритуали, които са познати за нас. Дали ще опитате или не си остава ваше решение, а може да споделите с нас и дали има резултат.

Ябълка

Това е един свещен плод и добре познат на нашите предци, както и сега. Той е постоянно в ежедневието ни, като храна и козметика, но всъщност са го ползвали и в различни ритуали, за любов. 

– Трябват ви 7 ароматни розови свещи. Запалете ги да се размекнат леко, а след това във всяка свещ пуснете по 7 лисчета от цвят на ябълка. Поставете ги на перваза си и там ги палете всяка вечер в продължение на 7 дни. Така викате истинската любов в живота си.

– Трябват ви 7 големи червени ябълки. Разрежете ги на половина и ги поставете в чувалче, а след това ги разтресете. Извадете ги от чувалчето и ги наредете все едно отново са цели ябълки. Запалете една свещ и слагайте всяка ябълка на свещта, на всяка ябълка докато е над свещта казвайте следните думи: " Както се събраха частите на плодовете, така и аз да се събера с избрания мъж. Така да стане!". Сложете ябълките на перваза, а свещта трябва да изгори цялата. Когато изгори направете ябълките на сок и ги изпийте.

Лимон

С лимона също могат да се правят магии, например, ако искате мъжът ви да ви бъде верен му правете сладкиш с лимон. Също така може да накарате човек да говори с вас за тайните си, ако под стола му сложите лимон или кората му. Може да го нарежете, за да не усети, че има нещо под стола.

Морков

С негова помощ може да ви се сбъднат всички желания. Първо обаче трябва да намерите подходящ морков, той трябва да бъде с два върха. Откъснете ги и двете и ги поставете в някаква торбичка, след това ги носете три дни на гърдите си, може да се сложат като гердан под блузата да не се виждат. На третия ден ги изяжте и си пожелайте желанието, като добавите думите " В името на доброто и за благото на всички"

LEAVE A REPLY