Home Здраве Изправяйте косата си, без да я изгаряте!

Изправяйте косата си, без да я изгаряте!

Да - напълно възможно е!

1338
0
SHARE

Често женските сутрини започват така: бърз душ, кафе на крак, проверявайки какво ново и интересно се е случило във Фейсбук, докато си спала… а горещото кафе, което бързаш да изпиеш, вече е изгорило устните ти. Вече не е трудно да разбереш как се чувства косата ти, когато я изправяш с преса на високи градуси. Гориш я, но вместо да изпищи, тя бавно се дехидратира, става суха и чупеща се.

Веднага има решение на първата ситуация и това е да започнеш да ставаш по-рано, за да може да намериш повече време за тази важна процедура.

А решението за втората ситуация, е преса с Moisture Protect. Това е съвсем нова технология, която е способна да диагностицира всяка коса и да адаптира температурата на пресата спрямо нуждите й, предпазвайки я същевременно от прегряване. Когато гривата е запазена от прекомерно високата температура, тя е хидратирана и с естествен блясък. Сензорът на пресата диагностицира косъма 30 пъти в секунда и адаптира температурата така, че пресата да не я увреди.

С другата функцията ION, пък сe запечатва кутикула на самата коса, намалявайки чупливостта, като по този начин косата става още по-бляскава.

Без значение дали целта е къдрава или права коса – вълшебната пресата може и двете. А какво ще избереш, зависи само от теб и от времето, с което разполагаш, ако отново се успиш.

LEAVE A REPLY