Home Начин на живот Хороскопи и нумерология Зодиите с най-голям късмет в любовта

Зодиите с най-голям късмет в любовта

1219
0
SHARE

Английски вестник направил проучване, в което представители на различните зодиакални знаци трябвало да отговарят на въпроси свързани с продължителността на връзките, отношението към семейството и съвместния живот. След обработка на резултатите се откроили 3 зодии, чиито любовни връзки имат голяма продължителност и които най-лесно приемат предложение за брак от половинката.

Риби. Те са едни от най-верните на партньорите си зодиакални знаци. Дори и да не са напълно удовлетворени, дават всичко от себе си, за да се справят с проблемите в една връзка. Често са обвинявани в пасивност и това, макар че е донякъде вярно, не описва изцяло тяхната същност. Рибите обичат децата и мечтаят за здраво и сплотено семейство. Това е и зодията, която най-малко се стреми към кариера, като амбициите им в професията са минимални. В любовта водната зодия търси емоционално по-силен партньор от себе си, който да поема контрола във връзката. Те се оставят да бъдат ръководени, защото за тях спокойствието означава и щастие.

Дева. Те също са склонни да създават дълготрайни връзки. Тази зодия обича да контролира посоката, в която се движи връзката. Когато обаче стане въпрос за сериозно решение, те се допитват до половинката. В една любовна връзка Девите търсят подкрепа и доверие, а от своя страна дават искреност и надеждност.

Козирог. Те са познати с доста гордия си нрав, но на своя партньор могат да предложат сигурност, каквато никоя от останалите 11 зодии не може да предложи. Козирозите са емоционални същества, но трудно показват чувствата си и заради това повечето хора ги смятат за студени. В любовните връзки те ценят малките жестове на внимание и романтика.

LEAVE A REPLY