Home Уютен дом Законите на Фън Шуй- Какво не трябва да има в една спалня?

Законите на Фън Шуй- Какво не трябва да има в една спалня?

1818
0
SHARE

feng-shui-bedroom-cityЗнаем и всички сме чували поне малко за идеята на стила Фън Шуй ако можем да го наречем така. През последните години обаче все повече хора започват да се доверяват на ова изкуство и подреждат домовете си във правилата на Фън Шуй. Една от най-важните части то всеки дом разбира се е семйното гнездо, а именно спалнята. Ето какво да избягвате да има във вашата спалня:

1. Огледало- това си е направо тема табу, напълно забранено. В една спалня не трябва да има огледало, а също така и отразяващи предмети. Счита се, че огледалото е враг на човека. Според специалисти то изсмуква енергията и може да отразява лошата., Например ако огледалото е срещу леглото ви вечер, когато спите и според специалистите сте незащитени то може да ви изсмуче енергията. Също така се счита, че то е магически предмет и е много вероятно да може да унищожава брака. Ако толкова държите да имате огледало го поставете от вътрешната страна на вратата на гардероба.

2. Аквариум и водни мотиви- според Фън Шуй в една спалня не трябва да има никакви вдни мотиви, като аквариум например. Според специалисти такава грешка води до нещастие на семейството, а също така до загуба на пари чрез обир или понижение на ефиктивността на бизнеса. Като цяло се говори за нестабилно финансово състояние на цялото семейство.

3. Цветя.– колкото и да са хубави и всички да ги харесват според Фън Шуй всички видове растения, които са във фаза на растеж не влиаят добре на семейството. Ако имате такива декорации по-добре ги изместете в друга стая иначе ви очакват амо скандали и неприятности в семейния живот. Според Фън Шуй растенията са добре за дома, но стига да са на правилнто място.

 

LEAVE A REPLY