Home Начин на живот Хороскопи и нумерология Ето някои интересни поверия!

Ето някои интересни поверия!

1840
0
SHARE

kluchoveПо принцип народните поверия и суеверия са познати още преди векове, а една голяма част от тях са се пренесли и до наши дни. Една голяма част от хората гледат с насмешка на тези неща, а друга част вярват. Без значение вие от кои сте тази статия ще ви хареса, ето един списък с едни от наистина най-интересните поверия, някои може би сте чували, а други не:

– Носене на портфейл – поверието гласи, че ако в един ден сложите в джоба си вашия портфейл и още един на някой човек, който има пари и вие ще имате пари много скоро. Не е нужно в портфейла на другия човек да има пари, а просто да е до вашия и да ги носите заедно един ден, а когато го върнете на очвека да сложите една монетка вътре.

– Хранене от спукана чиния – ако се храните от съд, който е напукан или дори липсва малко парче, означава, че няма да имате пари и в най-скоро време ще имате финансови затруднения.

– Спукана чаша – ако пиете от спукана чаща ще се карате с пияници или хора употребили алкохол ще се заядат с вас.

– Подарък портмоне – това е хубав подарък, а ако решите да направите някой именно такъв подарък сложете вътре една монета, за да има човек пари.

– Сядане на масата – ако седнете на масата ще имате неприятности с вашите близки.

– Търснене на нещо – ако ви се е случвало да търсите нещо и да не може да го намерите пробвайте да вържете едно паре червен плат на някой стол в стаята и ще го откриете.

– Губене на ключовете – това вещае неприятности.

– Намиране на копче – това също означава, че ви чакат лоши моменти.

– Ако ви сърби носа от вън ще се радвате, а ако е вътре ще се ядосвате

– Ако ви пищят ушите, някой говори за вас.

 

LEAVE A REPLY