Home Всичко за жената Ето кои дрехи да не обличате, които не се харесват на мъжете!

Ето кои дрехи да не обличате, които не се харесват на мъжете!

2235
0
SHARE

file9793

Това е малко трудно да се знае, то всъщност един мъж попитан дали харесва дрехите на жена си се съгласява винаги, за да се приключи бързо разговора. Виж, ако мъж е в компанията на мъж спокойно, обсъжда дрехите на една жена и ясно показва вкуса си, как му харесва да изглежда жената до него. В кръга на шегата, един мъж харесва жена си най-много без дрехи, но все пак нека се върнем на темата. Ето и основните неща, които не се харесват на мъжете, да виждат жените до себе си облечени по този начин.

Дрехи с много брукат и пайети: Прекалено натруфените дрехи, които блестят може да са интересни, но отблъскват мъжете. Това им идва в повече и тяхната асоциация е с коледна елха, а това не е желан ефект.

Бельо тип на "БАБА": Това е отблъскващо за всеки мъж, може да ви е удобно, но не е никак красиво и така няма да събласните мъжа си никога.

Много дълбоко деколте: Всъщност мъжете обичат малко да има скрито и тайно, ако всичко се вижда, се губи ефектът на желанието. Един мъж получи ли много, след това губи интерес. Изрязаните и дълбоки деколтета единствено кможе да накара мъж да ви мисли за прекалено лесна.

Прозиращи дрехи: Това с прозиращите дрехи не е добър вариант и за двата пола. Ако всичко се вижда на една жена, всъщност няма интересно, а още по-лоша комбинация е бял прозрачен панталон или блуза с черно бельо.

Изрязани дънки: Тук си говорим за дънките с ниска талия. Това не се харесва на силния пол, обикновено над дънките се показват така наречените любовни дръжки, а никой мъж не харесва такъв ефект. Добър вариант са тези с висока талия, те стягат и прибират всичко.

Шалвари: Няма лъжа, че тези дрехи не са никак секси и със сигурност правят една жена да изглежда по-едра, а никой мъж не иска жена му да е пълна.

LEAVE A REPLY