Home Всичко за жената Етапите на мъжкото влюбване

Етапите на мъжкото влюбване

2873
0
SHARE

Докато ние жените можем само за няколко секунди да определим дали харесваме някой или не и можем в първите 5 минути да се влюбим до уши, мъжете се влюбват „по етапно”.

Couple Kissing on the Beach

Дали ние сме сложните в любовта тогава?

Да видим кои са етапите на влюбването, през които минават почти всички мъже, преди да са напълно сигурни в чувствата си.

Физическо привличане

Това важи и за двама пола, но при мъжете е на първо място. Дали те ни възприемат като обект на сексуално желание или не определя и по – нататъшния им интерес.

Увлечение

В този етап мъжа осъзнава, че има нужда да ни вижда, чува и бъде колкото се може повече време с нас.

В определен момент на този етап, мъжът най – сетне разбира, че иска нещо повече от нас, не просто секс. Едва тогава ни допуска в живота си, запознава ни с близки за него хора.

 Безпокойство

В този етап мъжът вече знае, че е влюбен в нас и го обзема паника. Започва да изпитва безпокойство, да не е сигурен в чувствата ни и да търси постоянни доказателства за любовта ни.

Егоизъм

Веднъж увери ли се в нашите чувства, сега пък той не е сигурен иска ли да е с нас или не. Този етап е много кризисен, тъй като често се случва тъкмо тогава мъжа просто да реши, че не сме за него и да приключи връзката.

Любов

Ако премине етапът ”егоизъм”, то той най – накрая се е предал на любовта. Не, няма да ни го каже веднага. Може да мине доста време, докато чуем „Обичам те!”, но той вече е напълно сигурен в чувствата си към нас.

 

 

LEAVE A REPLY