Home Уютен дом Евтино и красиво – няколко свежи идеи за декорация на дома

Евтино и красиво – няколко свежи идеи за декорация на дома

3667
0
SHARE

Не е нужно да влагате много средства, за да освежите дома си. Понякога е нужно само малко търпение и няколко декоративни камъчета, за да внесете свежест и уют в дома си.

kamycheta

 

Предлагаме на вниманието ви няколко идеи за декорация с камъчета.

Подложки 

Подложките с декоративни камъчета не само са красиви, но можете да поставите върху тях горещи съдове върху тях, тъй като камъчетата изолират топлината.

За да направите подложки и постелки в домашни условия не са ви необходими специални умения, а само малко време, декоративни камъчета, лепило и основа, върху която да ги налепите.

 

Декорация на снимки и кутии

 С декоративни камъчета можете да облепите старите рамки за снимки, кутията си за бижута или да си направите сами картина.

И тук няма да ви е необходимо нищо друго освен основа, лепило, добре подбрани камъчета и въображение.

 

Освежете старите си мебели с декоративни камъчета

А какво ще кажете, ако имате начин да придадете съвсем нов вид на старата си масичка за кафе или стола, който не вече не използвате, защото е захабен? Е, вземете декоративни камъчета и просто облепете старите си мебели с тях. Ефектът е поразителен!

Ако пък искате да подсилите романтичното излъчване на дома си, поставете в големи, стъклени чаши, вази или буркани камъчета, разположете ги артистично и поставете ароматна свещ или цветя и ето, че вече имате страхотна романтична аранжировка.

 

 Декорирайте стените на жилището

Ако имате просторна всекидневна, можете да си направите различни фигурки по стените, за да придадете индивидуалност на помещението. Трябва ви само въображение и желание да изразите индивидуалността си.

 

LEAVE A REPLY