Home Начин на живот Хороскопи и нумерология Дневен хороскоп – 06. 10. 2014

Дневен хороскоп – 06. 10. 2014

1844
0
SHARE

Овен

horoskopi

Много добри възможности за финализиране на успешни за вас сделки. Днес ще имате надмощие във всичко, с което се захванете. Може да възникнат някой противоречие с бизнес партньорите ви, но ще излезете победители от спора.

Телец

По – добре днес бъдете малко по-умерени в изказванията си. Имате големи шансове за успех в работата, но се налага да се съобразявате какво говорите, тъй като обстоятелствата няма да са изцяло във ваша полза.

Близнаци

Днес определено не ви е ден. Очакват ви кавги и неприятности както в работата, така и у дома.

Рак

Радостта и ядовете днес ще вървят ръка за ръка. Денят ви ще е успешен и ще постигнете победа в работата, но ще имате ядове с хора, които ще се опитат да ви нанесат коварни удари.

Лъв

horoskop

В професионално отношение всичко ще ви е наред, но има опасност да се разболеете.

Дева

Днес бъдете много внимателни, тъй като ваши противници могат да се опитат да ви заблудят, за да ви изложат. Обмисляйте добре какво и пред кой говорите и не се поддавайте на манипулации.

Везни

В работата всичко е наред, но ще имате неприятности в личен план. Възможно е да възникнат конфликти с близки за вас хора.

Скорпион

Денят ви е добър за реализиране на целите ви, но ще се сблъскате и с трудности, докато ги постигнете. Очаквайте подли удари от колеги, за които дори и не сте си помисляли, че могат да се опитат да ви изиграят.

Стрелец

Ще имате неприятности в работата, но не се ядосвайте. Изчакайте, преди да побеснеете, тъй като каквото и да направите в момента няма да е във ваша полза.

Козирог

Пазете се от хора, за които знаете, че се опитват да действат подло и неправомерно. Не влизайте в коалиция с тях, за да не пострадате и вие.

Водолей

За вас, понеделника е щастливият ви ден. Всичко, което сте искали в работата ще се случи и това ще ви донесе огромно удовлетворение.

Риби

Очертава се ползотворен ден за вас. Само действайте правомерно, защото в противен случай можете да се окажете в ситуация, в която да стигнете до остри кавги и ползотворния ви ден да се окаже с непредсказуем финал.

LEAVE A REPLY