Home Красота Диета с кисело мляко за изваяна фигура

Диета с кисело мляко за изваяна фигура

Режимът се прави 7 дни и с него се свалят 4-6 килограма.

1226
0
SHARE

Лятото наближава, а с него и невъзможността да прикриваме дефектите с по-дебели дрешки. Затова, ако желаете бързо да влезете във форма, ви предлагаме една перфектна диета.

Тя се прави 7 дни и се свалят 4-6 килограма. Единствено предупреждаваме да не я правите по-дълго, нито пък прекалено често. На 2 месеца веднъж е достатъчно.

Принципът е следният:

Яде се кисело мляко на корем – когато и колкото искате, като може да се добавят и други храни:

1, 2, 3 ден

Можете да се добави варен ориз или варени картофи в менюто. Забраняват се газирани напитки, а алкохол може само под формата на бяло вино и то не повече от 1 чаша.

4-5-6-ден

Освен кисело мляко, можете да хапнете и пилешко филе. Задушено, варено, печено; както го обичате. За разкош, добавете и малко пресни зеленчуци. Без алкохол и газирани напитки.

7 ден

Яде се кисело мляко и плодове, но без банани и грозде. Може да се пие и чаша вино. Важно е, след като приключите и 7-мия ден, да не се нахвърляте на храната. На етапи увеличавайте количеството и добавяйте другите продукти.

Това е всичко. Ще ви е трудно само първите 2 дни. Ако ви се иска да се поглезите с нещо сладко, споменете си за любимата рокля или блузка, която вече не ви стои така добре. Това винаги работи. Ще чакаме да споделите резултатите.

LEAVE A REPLY