Home Мода Дамски обувки, които не трябва да комбинирате с рокли и поли

Дамски обувки, които не трябва да комбинирате с рокли и поли

Как да комбинирате дрехи и обувки

1601
0
SHARE

Днес изобилието от дамски обувки и мъжки обувки е огромни. Докато при мъжете е по-лесно те да комбинират своите обувки с дрехи, независимо дали говорим за ежедневно облекло или официално събитие, то за дамите нещата са малко по-сложни.
Много момичета и жени обичат да носят поли и рокли, те са класически за нежната част от обществото, като мини роклите и полите са за предпочитане за дамите, когато говорим за бар, дискотека или официална вечеря. Има няколко обувки, които се комбинират идеално с мини рокли или поли. Обувки, които се комбинират с поли и рокли могат да бъдат кецове, чехли, обувки на платформа и дамски боти или ботуши. Всички тези видове обувки се връзват с мини рокли и поли. Важно е да знаете, че спортните обувки, например кецове за скейтъри, широките обувки, обувките с дървена платформа и обувки, независимо какви, комбинирани с чорапи, не се връзват с къси рокли и поли.
Идеята на къса пола или рокля е да покажат красивите ви крака. По тази причина е добре да внимавате, когато комбинирате поли или рокли с обувки на тънък ток. Тези обувки са идеална комбинация за мини рокля или пола, като те придават уникален и красив вид на вашите крака. В същото време трябва да внимавате как ги комбинирате. Ако идеята на мини рокля или пола е да покажете красивите си крака, то тънките токчета ще придадат допълнителен сексапил на тях. В същото време обаче идеята за секси визия може да стане прекалено претрупана ако добавите към късата си пола и високи токчета.
Дамски боти или ботуши също се комбинират добре с къси поли и рокли. Ботушите до глезена например трябва да бъдат комбинирани внимателно, защото е възможно те да смалят или уголемят крака.
Като цяло изобилието от дамски обувки може да се комбинира по различен начин, независимо за какъв вид облекло говорим и за какъв повод искате да се издокарате

LEAVE A REPLY