Home Всичко за жената Дали сами не прецакваме връзките си?

Дали сами не прецакваме връзките си?

1066
0
SHARE

Замисляли ли сте се? Ами ако нарочно, някак си подсъзнателно сами си прецакваме връзките, защото нещо ни кара да бягаме?

Pärchen beim rennen

Дали с течение на годините не ставаме все по – взискателни, мнителни и подозрителни към мъжете?

Ами ако не мъжете, а ние сме виновни, че сме сами? Възможно ли е да ни е страх от обвързване.

Когато сме по на 20 не мислим за такива неща. Иска ни се романтика, пеперуди в корема и някой, който да ни разсмива. Не мислим дали това е точният човек, не заспиваме нощем в мисли дали грешим или не.

Да, но прехвърлим ли 30 – те нещата някак си не са толкова розови или ние не сме чак толкова големи романтички, за да се впуснем в някоя щура авантюра.

Дали сами не си прецакваме връзките? Най – вероятно да!

Наскоро говорих с приятел, който изненадващо за мен самата ме определи точно. „Вечно бягаща”.

Запитах се, защо бягаме, дори и сме открили някой, който иска да е до нас?

И отговора някак си дойде от само себе си. Бягаме, прецакваме връзки, защото знаем какво търсим. И ако не го открием в човека до нас, не виждаме смисъл да чакаме да се промени нещо.

Ние нямаме време, за да сме майки на непораснали мъже, които нямат амбиции, нямат мечти и не знаят какво искат от живота.

Нямаме време да чакаме да се случат нещата…някой ден.

Затова просто прецакваме поредната връзка и продължаваме напред. Когато това стане, леко в сърцата ни натежава, че отново не сме намерили това, от което имаме нужда. Тогава се питаме ще се появи ли някой, който да ни задържи до края на дните ни?

Не знам това. Ако бях на 20 щях да кажа, че светът е пълен с идеални мъже. Но не съм на 20 и не ми трябва идеалния, трябва ми някой, който да бяга до мен. Някой, с който да се чувствам равна, обичана и с който да се подкрепяме. Някой, който не чака да му оправям проблемите, някой, на който не е нужно да казвам какво ми е… някой, който ме кара да искам и мечтая. Докато не го открия, най – вероятно, без самата аз да искам, ще прецаквам връзките си.

LEAVE A REPLY