Home Красота Грешки при нанасянето на спирала

Грешки при нанасянето на спирала

Важни подробности, които помагат за по-добър резултат накрая

968
0
SHARE

1. Първо започваш с горните мигли
Несъмнено всяка жена познава онези досадни точици, получаващи се под очите и над миглите. За да не започнат горните мигли да оставят петна, е важно да се започне да се слага спирала от долните, като се гледа право напред и четката се поставя в основата им, след което с движения на зиг-заг се нанася спиралата.

2. Многократно вкарваш и изкарваш четката
Коства ли ти повече време да разделяш миглите си, отколкото самото слагане на спирала? Ето нашият бърз съвет: никога не вкарвай и изкарвай четката по няколко пъти, защото това вкарва въздух във флакона, който изсушава сместа по-бързо и води до слепване и лющене. Правилният начин е да се завърти няколко пъти четчицата в тубичката. Но ако и това не помага, съществуват специални уреди за разделяне на мигли. В случай, че нямате под ръка, използвайте игла или карфица.

3. Забравяш да избърсваш четката
Спиралените четки съдържат по себе си много повече продукт, отколкото ви е нужен, който освен това постепенно се наслоява и не води до красиви мигли. След като извадите четката от тубичката, внимателно избършете излишния продукт. Така ще имате дълги и плътни мигли, а не черен хаос от слепени мигли.

4. Твърде дълго използваш стара спирала
За да избегнеш предизвикването на инфекция, трябва редовно да сменяш всички продукти, имащи досег до очите ти. Най-добре е спиралата да се сменя на всеки 6 месеца, но трябва да я изхвърлиш и по-рано, ако забележиш, че вече е изсъхнала.

5. Страхуваш се от уредите за извиване на мигли
Чрез тях миглите ти ще изглеждат още по-големи и дълги. Уредите за извиване вървят ръка за ръка със спиралата за най-добър резултат. Започни с корените на миглите, но внимавай да не прищипеш клепача, стисни миглите и задръж за 10 секунди, след това повтори като преместиш уреда по-близо до края на миглите.

LEAVE A REPLY