Home Всичко за жената Госпожа свекървата

Госпожа свекървата

Свекървата не е просто човек, тя е феномен

1240
0
SHARE

Ако сте омъжена или имате сериозна връзка, вероятно разбирате за какво става въпрос.

Госпожа свекървата е природно явление, което рядко се разминава без поне малки щети.

Отношенията й със собствения син са едно, но тези с вас са от съвсем друго естество.

Ако собствената ви майка не ви дава акъли, то няма страшно, имате си свекърва за тази работа. Без да разглеждаме случай на съжителство, пак нека никой не се заблуждава, че може да мине без нейната намеса в нещата.

Вие като снаха не трябва да си въобразявате, че някога ще стъпите на равна нога с нейна дъщеря. На ваш гръб винаги 100 тояги ще са малко. Ако за дъщерята нещо е тежко, то вие сте по-яка душа и за вас такава работа е съвсем в реда на нещата. Ама вие работите ли изобщо? Кога, че то това работа ли било?

Когато имате вече деца на вас не ви трябва много помощ, добре си се оправяте и сама. Ако й бяхте дъщеря, щеше да е различно, но не сте все пак и няма да станете. Когато трябва да водите децата на градина далеч в студеното време, това е съвсем нормално за вас. Ако ставаше дума за нейната дъщеря, тя щеше да гледа децата зимата и да не ходят на градина за да е по-удобно.

За повечето да обобщим – имайте едно на ум, свекървата може да държи да я наричате „маминка“, но майка няма да ви стане, евентуално може да очаквате отношение тип сносна мащеха. Ако още не си е показал рогата, то с появата на внуци и това ще стане.

Добрите свекърви да ни извинят, но за тях ще пишем в Червената книга.

LEAVE A REPLY