Home Новини В памет на Джаки Колинс

В памет на Джаки Колинс

Известната авторка издъхна тази събота

1732
0
SHARE

В събота, 19 септември, любимата най-продавана авторка Джаки Колинс почина след шест и половина години битка с рак на гърдата.

77-годишната писателка е държала своето състояние в тайна напоследък, и нейната смърт дошла като шок на тези, които са следвали кариерата й, и са забелязали, че тя никога не е намалявала скоростта си.

В нейното последно интервю, дадено точно 5 дни преди смъртта й, Колинс е проговорила пред ,,Пийпъл“ за нейната борба и решението й да живее като че ли нищо не се беше променило.

,,Направих го по мой начин, както Франк Синатра би казал. Написала съм 5 книги от началото на диагнозата, живяла съм си живота, пътувала съм по целия свят, не съм отказвала представяния и примиери на книгите ми, и никой не е знаел за състоянието ми, до сега, когато като че ли чувствам, че то трябва да излезе наяве.“, обясни тя.

Тя предпочита прожекторите да са насочени върху нейната работа, и историите след историите. Колинс, сестра на актрисата Джоан Колинс, е използвала познанията си за Холивуд, за да помести скандални истории върху страниците си.

,,Имам предвид, известни кино звезди, шофьори или гримьори винаги ми разказват истории тип ,,зад кулисите“. И аз трябва да ги смекча, защото ако кажа реалната истина, ще са недоволни, че съм отишла твърде далеч.“, разказа писателката.

Джоан Колинс написа в своя профил в Twitter прощално обръщение към своята покойна сестра. То гласеше: ,,Сбогом на моята красива, смела, малка сестричка. Аз винаги ще те обичам и ще ми липсваш. Почивай в мир.“

LEAVE A REPLY