Home Любопитно В кой ден сте родени?

В кой ден сте родени?

Разберете как денят на раждане влияе върху живота на човек

1026
0
SHARE

Родените в понеделник са много емоционални

В годината има само три понеделника, които се смятат за нещастни – първият понеделник през април, вторият през август и последният през декември. Луната управлява понеделниците, тя е капризна, а такива са и хората, родени в този ден. Имат нужда от солидна основа в живота си, като семейство, приятели и партньори.

Във вторник се раждат бойни и темпераментните

Хората, родени на втория ден от седмицата имат голяма сила, боен дух и решимост да постигнат целите си. Те са ,,непослушни“ и склонни към нервност.

В сряда се раждат интелигентни и изразителни хора

Те се намират под знака на планетата Меркурий, търговията, пътуванията и науката. Хората са интелигентни, красноречиви и имат силно влияние върху околните. Носители са на определено безпокойство и любопитство. Имат нужда от постоянни предизвикателства, за да може да функционират.

Четвъртък е денят на оптимистите и независимите

Хората имат богато чувство за хумор, свободолюбиви са и рядко остават на едно място.

В петък се раждат артистичните натури

Символизират красотата, любовта и комфорта. Личностите са чувствителни и художествени. Живеят по свой собствен начин и са склонни към идеалистичен поглед към света и романтични фантазии. Обичат и уважават красотата.

Събота е денят на разумните и практични личности

Родени под знака на земеделието и реколтата, те носят рационални и зрели качества. Трудно се справят с промените и изпитват силно съмнение към себе си.

В неделя се раждат щастливците

Според много календари, неделя се счита за начало на седмицата и е много щастлив ден за децата. Личностите са харизматични, весели и оптимистични. Стабилни са и имат късмет в живота.

LEAVE A REPLY