Home Fashion Виктория Бекъм наема твърде кльощави модели

Виктория Бекъм наема твърде кльощави модели

Бекъм наема твърде слаби момичета

1448
0
SHARE

Бившата изпълнителка от Спайс Гърлс и настояща фешън икона Виктория Бекъм отново обра всички погледи и овации след показването на нейната последна модна колекция на седмицата на модата в Ню Йорк. Но след изгасването на светлините, тя беше упрекната поради факта, че използва твърде слаби момичета за модели на нейната модна империя.

,,Моделите, които тя има, обичайно изглеждат еднакво болезнено слаби и примерът, който те дават на младите жени е съвсем вреден“ каза Сам Смитърс, изпълнителен директор на английска организация за защита правата на жените.

Пиърс Морган от Дейли Мейл твърди, че Бекъм е ,,умна бисквитка и страхотна майка, но тя има проблем с изразяването на моделските тела. Не е хубаво да се мизерства, или поне не трябва. Нито пък е готино да си толкова кльощав, че кокалите ти да се очертават.“

От друга страна, отвъд океана тя не е била посрещната с такива негативи, както в родината си. Тя е била защитена от журналистка от Дейли Бийст, която е призовала хората да спрат да съдят Виктория и нейните модели.

Самата Бекъм все още не се е изказала относно случая, но тя е казала в шоуто ,,Добро утро Америка“, където е гостувала преди ревюто, че е доволна от колекцията си.

,,Искам да накарам жените да се чувстват окуражени и да да харесат най-добрата тяхна версия. Искам също така да им помогна да започнат да се чувстват секси и уверени и е толкова вълнуващо за мен, когато те ми кажат, че се чувстват страхотно в моите дрехи.“ обясни Виктория.

LEAVE A REPLY