Home Начин на живот Хороскопи и нумерология Виж коя героиня от приказките си според зодията си – I част

Виж коя героиня от приказките си според зодията си – I част

3462
0
SHARE

Овен – Бел

oven-bel

Овните са общителни, но и своенравни хора, които отстояват правата и любовта си. Бел е малко странна, но вярва в любовта и я открива на най – неочакваното място, в обятията на Звяра. Тя не се интересува от чуждото мнение и се бори, за любовта си.

Телец – Пепеляшка

telec- pepelqshka

Телците са скромни, трудолюбиви и романтични натури. Също като Пепеляшка ти се нагърбваш както с всичката домакинска работа, така и с проблемите на всички останали. Твоите проблеми остават на заден план, ако някой от твоите близки има нужда от теб. Обичаш силно също като Пепеляшка, но няма да се бориш за любовта си.

Близнаци – Покахонтас

pokahontas

Близнаците са противоречиви, търсещи предизвикателства и много сантиментални. Покахонтас търси и открива любовта, но се разкъсва между семейството и любимия. Любовта между двамата е бурна и изпълнена с много премеждия, също както Близнаци са вечно търсещи и противоречиви личности.

Рак – Тиана

tiana- rak

Раците са упорити хора, които не се спират пред нищо, за да постигнат целите си. Тиана е добра по душа, мила и отговорна, но за нея на първо място за нейните цели и постигането им.

Лъв – Ариел

ariel-lyv

Лъвчетата обичат да са център на внимание и да командават също като Ариел. Тя е умна, забавна и открита, но и обича да стои в центъра на всяко събитие, което се зададе.

Дева – Аврора

deva- avrora

Девите са изключително мили, нежни и тихи. Също като Аврора те никога няма да създадат проблем, а ще се отдръпнат тихо в някое ъгълче. Аврора е толкова чиста и искрена и не таи грам злоба в себе си, че е лесно да бъде подлъгана.

LEAVE A REPLY