Home Начин на живот Хороскопи и нумерология Виж коя героиня от приказките си според зодията си – II част

Виж коя героиня от приказките си според зодията си – II част

2717
0
SHARE

Везни – Рапунцел

vezni- rapuncel

Везните са общителни хора и не понасят самотата и също като Рапунцел, ако почувстват, че нещо ги задушава или потиска, те търсят начин да „избягат” от кулата.

Скорпион – Елиза

skorpion-eliza

Скорпионите не понасят ограниченията и се борят със зъби и нокти, за да постигнат това, което искат най – много. Също като Елиза, която изтърпява всичката болка на света, за да спаси братята си и Скорпионите не се спират пред нищо, за да постигнат мечтите и желанията си.

Стрелец – Мулан

strelec- mulan

Стрелците са силни, общителни и свободолюбиви хора. Също като Мулан са готови да се хвърлят в битки, да пребродят света, ако се налага, но да постигнат целите си. Те обичат силно, не могат да мразят и обичат да се заемат с трудни за постигане каузи.

Козирог – Дороти

kozirog- Doroti

Дръзка, самоуверена и упорита Дороти не се плаши от предизвикателствата. Също като нея, и Козирозите няма да се спрат пред нищо, за да се преборят за любовта и приятелството си.

Водолей – Снежанка

snejanka

Водолеите са интересни и много широко скроени хора. Снежанка без никакъв проблем влиза в живота на 7 – те джуджета и не само става тяхна приятелка, но им помага в домакинството. За нея няма нещо, с което не би се справила.

Риби – Анна

ribi- zamryznaloto kralstvo

Рибите изглеждат кротки и тихи, но доста често са дръзки и забавни личности. Анна от „Замръзналото кралство” не се бои да отиде при Снежната кралица, за да помогне на сестра си. Рибите, също като Анна, ако вярват в нещо няма да се спрат, докато не го получат. Те са едновременно големи романтици, но и големи инати.

 

LEAVE A REPLY