Home Начин на живот Хороскопи и нумерология Виж как си отмъщават различните зодии! –I част

Виж как си отмъщават различните зодии! –I част

1657
0
SHARE

Ако знаеш как си отмъщават различните зодии, може би ще ти е по – лесно да се предпазиш, ако волно или неволно нараниш някой!

zodii

Овен

Овните са хора на честта и ако ги нараниш ще ти отвърнат направо. Те не отмъщават по грозен и задкулисен начин. Избухливи са и ще ти кажат каквото мислят право в очите, защото смятат, че не трябва да си губят времето с глупости като правенето на интриги.

Телец

За да ядосаш Телец, ще са ти необходими много здрави нерви. Той запазва хладнокръвие и самообладание и в най – критичните ситуации. Но ако успееш да го нараниш, пази се! Телецът е способен да превърне живота ти в ад! Никога няма да забрави обидата и ще ти го върне дори и след години!

Близнаци

Близнаците са странни, импулсивни и е трудно да ги разбереш изобщо. Често се случва да си мислиш, че ги познаваш и знаеш как ще реагират и те те изненадват. С Близнаци трябва да вървиш на пръсти и да стъпваш много леко. Ако ги нараниш, горко ти!

Рак

Раците могат да ти скапят настроението за секунди, по – добри в това от тях няма. Добродушни са и по принцип не си отмъщават често, но ако ги нараниш дълбоко ще страдаш не само ти, но и целия ти род.

Лъв

Лъвовете се славят с това, че могат да те изкарат виновен за всяко едно нещо, за което се сетят. Те са манипулативни, изопачават истината и представят нещата така, както на тях им изнася. Добрата новина е, че не отмъщават грозно и тежко. Но ще ти дадат добър урок все пак, ако ги настъпиш.

Дева

Ммм, Девата е една от най – отмъстителните зодии. Ако нараниш Дева, пази се. Тя не само няма да прости и забрави, но и ще ти припомня във всеки удобен случай колко си виновен. Нараниш ли Дева, бял ден няма да видиш!

 

LEAVE A REPLY