Home Любопитно Виж какво разкриват пръстите на ръцете ти за теб

Виж какво разкриват пръстите на ръцете ти за теб

Разбери повече за личността си, като погледнеш своята ръка.

1334
0
SHARE

Можем ли да познаем типът личност, която си по това колко са дълги пръстите на ръката ти?

Всички ние знаем за добре познатото гледане на ръка, но знаеше ли, че просто гледайки дължината на нечия длан, би могъл да определиш какъв човек е той?

Сравни ръката си с тези на снимката, гледайки колко дълъг е показалецът и безименният ти пръст. Разбери дали ръката ти разкрива повече за теб, отколкото ти самата знаеш!

Ако ръката ти изглежда като снимка А) (Тоест, твоят показалец е по-къс, отколкото безименния) ти си:
Атрактивна, лесна за кореспондиране и харизматична. Също така, ти си по-решителна от останалите, склонна си да взимаш рисковани решения и да се справяш с неочаквани проблеми. Ти си отзивчива към хората в нужда и си много състрадателна. Хората с по-къси показалци често стават инженери и учени.

Ако ръката ти изглежда като снимка В) (Тоест, твоят показалец е по-дълъг от безименния) ти си:
Самоуверена, обичаща свободата, а дори и самотата. Ти не обичаш да си пилееш времето за глупости, не си склонна да правиш първата крачка във връзка, високо оценяваш вниманието и приемаш похвали благосклонно.

Ако ръката ти изглежда като снимка С) (Тоест, твоят показалец и безименният ти пръст са с еднаква дължина) ти си:
Миролюбива, добродушна и не конфликтна личност. Ти си добре организирана и се разбираш отлично с останалите. Хората с такъв тип ръце са лоялни приятели, а както и партньори, защото са изключително предани. Е, понякога може и да се ядосваш напразно, когато някой се отнесе нечестно спрямо теб. Но хората предпочитат да взимат твоята страна, когато има конфликт. Представителите на този последен тип ръце често работят като адвокати и политици.

LEAVE A REPLY