Home Любопитно Виж какво куче има и разбери какъв е – Част Първа

Виж какво куче има и разбери какъв е – Част Първа

1896
0
SHARE

 

Немска овчарка

ovcharka

Мъжете, които имат немски овчарки са стабилни, интересни и много секси мъжкари. Такъв мъж си знае цената и ако мислиш, че можеш да го разиграваш, лъжеш се! Тези мъже не си падат много по споделянето и разкриването на чувствата.

Лабрадор Ретривър

labrador

Мъжете собственици на Лабрадор Ретривър са весели, забавни и много открити. Те имат добро чувство за хумор, доброжелателни са, но ако очаквате много голяма подкрепа от тях, няма да я получите. Ще ви изслушат, но с проблемите си ще трябва да се справяте сами.

Гонче

gonche

Тези мъже са много любвеобвлни. Лошото им е, че са доста безотговорни. Но за сметка на това, ако нещо сгафят, знаят как да поправят положението и да ви изненадат много приятно, за да забравите случката. Имайте предвид обаче, че тези мъже не понасят лесно разделите.

Коли

koli

Мъжете, собственици на Коли са истински рицари и ако имате такъв до вас, сте истинска щастливка. Те знаят как да ви изненадат приятно, изслушват ви винаги, които искате да им споделите нещо и ви подкрепят във всяко едно отношение. Те обаче са и много прозорливи и могат да „четат” във вас като от отворена книга.

Хъски

haski

Ммм, този мъж е огън в леглото, стабилен като мъж и едновременно с това много земен. Такъв мъж изобщо не е за изпускане. Това, за което трябва да внимавате при тях е, че са доста импулсивни и понякога им пада пердето.

 

 

 

LEAVE A REPLY