Home Любопитно Виж какво куче има и разбери какъв е – Част Втора

Виж какво куче има и разбери какъв е – Част Втора

2826
0
SHARE

Булдог

buldog

Тези мъже обичат спорта и буквално живеят за него. Добри са, стабилни, но не очаквайте много да ви забелязва.

Питбул

pitbul

Честито! Имате си истинско „лошо момче” до вас. Такива мъже са влудяващи и непредсказуеми и много, ама много интересни. С такъв мъж ви очакват големи изненади във всяко едно отношение.

Мопс

mops

Мъжете, които имат Мопс са отговорни, верни и стабилни. Те знаят какво искат и го постигат на всяка цена. Ако такъв мъж ви е избрал, можете да сте спокойни за връзката си. Ако обаче той не проявява интерес към вас, по – добре го забравете, нямате никакъв шанс с него.

Далматинец

Dalmatin

Мъжете с Далматинец искат да са винаги център на вниманието. Обичат забавленията, купоните и пътешествията. Ако искате да впечатлите такъв мъж, бъдете истинска жена – нежна, крехка и секси.

Дакел

dackel

Собствениците на Дакели са доста мързеливи. Не обичат много да се напрягат, особено с физическа работа. Не са и от най – романтичните в любовта. Ако сте до такъв мъж, ще ви се налага по – често вие да взимате решения за интимните въпроси между вас.

Пекинез

pekingese

Такива момчета обичат самостоятелността си и трудно се обвързват. Направят ли го обаче, това означава, че сте специалната жена за него.

 

 

LEAVE A REPLY