Home Начин на живот Хороскопи и нумерология Виж каква е половинката ти според зодията? – II част

Виж каква е половинката ти според зодията? – II част

1164
0
SHARE

 

Везни

Astrological Signs

 

На Везните им трябва партньор, който е добър във всичко. Трябва да си едновременно страстна в леглото, да си верен приятел, добра домакиня и интересен събеседник. Везните са и големи романтици и практичността и еднообразието ги убиват.

Скорпион

Една от най – интересните и страстни зодии в зодиака. Ако имаш Скорпион до себе си, трябва да знаеш, че той има нужда от силен и динамичен партньор, обича да го ревнуват, но не обича някой друг да му дава повод за ревност.

Стрелец

Ако си великодушна, забавна, интересна и оптимистична натура, то ти си идеалната половинка за Стрелеца. Стрелците са ведри, забавни и приключенски натури, на които не им трябва много, за да са щастливи, но това, което може да ги нарани е завистта и скъперничеството.

Козирог

Мъжът Козирог държи на уюта, спокойствието и лоялността. Ако си до Козирог, трябва да си готова му покажеш любовта си, като си лоялна към него.

Водолей

Водолеите са много интересни, креативни и нестандартни личности, които се занимават с нетипични професии. На тях им е нужда половинка, която им е верен съмишленик в идеите и интересите.

Риби

Идеалната половинка за Риби трябва да е деликатна, нежна и да споделя неговите морални ценности. Рибите са състрадателни и романтични натури и не понасят грубото и невъзпитано поведение.

LEAVE A REPLY