Home Любопитно Вижте къде срещу закупен замък, ще получите бонус цяло село

Вижте къде срещу закупен замък, ще получите бонус цяло село

Ако имате излишни милиони, горещо ви препоръчваме тази сделка!

1305
0
SHARE

Срещу сумата от 8.3 млн. долара всеки би могъл да се сдобие със замък от 10-и век, както и с прилежащото му село, край малкото италианско градче Тоди, намиращо се на 99 км. от Рим.

Става дума за замък, наречен Ди Сисмано, чиято площ е около 1670 кв. м, а неговите прилежащи земи са гори, пасища и маслинови насаждения, разположени на общо 8400 дка.

В него, също така има 40 спални и 20 бани, а в последните 1054 години е бил притежаван от знатния род на принц Корсини (двама от родословното дърво на рода дори са провъзгласени за папи).

Невероятният замък се предлага заедно с цели 17 селски къщи и 7 вили. Новите собственици могат да разчитат и на басейн в центъра на замъка, при нужда от охлаждане.

Ако разполагате с излишни 8.3 млн. долара и имате интерес към тази оферта, е необходимо да имате предвид, че ще ви бъдат нужни и пари за ремонт, след като влезете във владение.

Собственикът Дейвид Бауи, починал в началото на тази година, още преди 10 години е изявявал желание да закупи замъка, но по това време той все още не е бил обявен за продан.

LEAVE A REPLY