Home Начин на живот Хороскопи и нумерология Вижте какво привлича мъжа според зодията му!

Вижте какво привлича мъжа според зодията му!

3712
0
SHARE

Овен

zodii

 

Мъжът Овен харесва жени, които са самоуверени, енергични и блестящи. Ако искате да привлечете мъж от тази зодия, знайте, че те не понасят да ви виждат тъжни или меланхолични. Всяка проява на слабост може да ги отблъсне от вас.

Телец

Телецът ще го впечатлите, ако сте разумни, практични и интелигентни. Той не понася празноглавките. Ако искате да го впечатлите, показвайте му, че може да ви има доверие и може да разчита на вас. Бъдете весела енергична, осигурете му домашен уют и той ще бъде до вас.

Близнаци

Мъжът Близнаци проявява интерес към жени, които не споделят всяка една малка подробност от живота си и спазват определена дистанция. Близнаците обичат  тайнственото, загадъчното – дайте му го. Не разкривайте чувствата си, накарайте го да се пита обичате ли го или не.

Рак

Мъжът Рак ще се остави да направлявате живота му изцяло и ще е доволен от това. Той обича жените, които могат да решат всеки един проблем и да го предпазят от неприятности. Ако искате да привлечете Рак бъдете самоуверена, умна и енергична.

Лъв

Мъжът Лъв се привлича от жени, които са нестандартни. Ако можете да го провокирате, той ще бъде запленен от вас. За Лъва не е важна толкова външната красота, колкото това, което ви отличава от останалите.

Дева

Ако сте кариеристка, това е мъжът за вас. Девата си пада по жени, които знаят какво искат и знаят как да го постигнат. Приличат го волевите дами, дамите – лидери и с удоволствие се оставя да го ръководят.

Везни

За мъжа Везни мнението на околните за вас е от голямо значение. Ако се ползвате с уважението на колегите и приятелите си, той ще бъде привлечен от вас. Везните държат освен на интелигентността и на външната красота и чар.

Скорпион

За Скорпиона може да се каже, че харесва силните жени. Едновременно с това обаче трябва да сте нежна, внимателна и да не се опитвате да го контролирате или да се налагате. Ако искате да привлечете вниманието на Скорпион, трябва да сте едновременно и нежна жена и жена – лидер.

Стрелец

Мъжът Стрелец си пада по празноглавките. Не обича прекалено амбициозните и интелигентни жени, тъй като обича да командва. Ако държите на мъжа Стрелец, то трябва да му се възхищавате, да се учите от него и да го оставите да ви командва.

Козирог

С Козирога положението е сложно, тъй като той иска да сте идеална във всяко едно отношение. Ако искате Козирог да бъде до вас, то тогава трябва да сте и добра в кухнята, и добра в работата, и в добра форма винаги.

Водолей

За мъжа Водолей е важна духовната връзка. Ако имате сходни интереси и проявявате търпимост, то той ще ви хареса.

Риби

Риби обичат сантименталните, нежни дами. За да привлечете интереса му, му покажете, че сте добра домакиня, умеете да готвите и да се грижите за домашния уют.

LEAVE A REPLY