Home Начин на живот Хороскопи и нумерология Вижте в кой час днес планетите носят супер изненада

Вижте в кой час днес планетите носят супер изненада

Най-добре е хората да си направят разпускащ масаж с ароматични масла, както и да си дадат почивка до следващия ден.

1751
0
SHARE

Днес Луната е в знак Дева и е в съвпадение с планетата на късмета Юпитер, като образува и секстил с Марс. Затова освен успехи и късмет, в този ден може да очакваме и да сме по-работоспособни, по-силни и борбени. От 16:24 часа обаче тя започва да се движи на празен ход до края на деня. Затова, каквото има да се върши, трябва да бъде направено преди този час, това съветва астрологът Ивелина Пенчева. Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. Може да се появят и съществени търкания с околните.

,,Добре е да се разхождате в парка, в гората, да пресаждате цветя, да работите със Земята. Това ще снеме психическото напрежение, ще ви отпусне и ще повиши общия тонус на организма. Благоприятни са ваните със сол. Добре е да се направи масаж на ръцете и гръбначния стълб, меден масаж на гърба, маска от мед и сол за снемане на отоците“, препоръчва Пенчева.

Тя добавя също, че днес е ден за отдих във всякакъв смисъл. Най-добре е хората да си направят разпускащ масаж с ароматични масла, както и да си дадат почивка до следващия ден.

LEAVE A REPLY