Home Красота Бърз и перфектен грим само за 5 минути?

Бърз и перфектен грим само за 5 минути?

1236
0
SHARE

modnyj-makiyazh-2013-2014-131Само си представете сцената сутрин, всички искат нещо у дома, помагате на всички да се нагласят за задълженията си и в един момент осъзнавате, че нямате време да се погрижите за себе си. Къде остава времето, за което да се нагласите, грим, прическа. Всяка жена иска да изглежда добре, но една заета жена няма време за себе си, заради многото грижи и така външният вид в един момент остава на заден план. Всъщност за всичко може да ви трябват не повече от  минути, но все пак трябва и желание. Ако сте една заета майка и жена, ви предлагаме разкрасяване, за което сутрин ще ви трябват не повече от няколко минути, а резултатът е повече от доволен:

1. Поставяне на основа – тъй- като фон дьо тен изисква повече време, заложете на основа за изравняване на тена. Слага се бързо, като крем за лице, например. Няма нужда да се оглеждате някъде  да не е останало с неравен цвят или да е оранжево. Основата за грим е идеално решение, нанасяте малко по лицето и размазвате добре, без да има нужда да внимавате.

2. Спирала и молив – Първо се слага спирала, нанася се на долните, а след това на горните мигли. Слагайте по върха ни миглите, за да не се спластят. Вземете черен молив и очертайте долната част на окото в основата на миглите. Посоката е от вътрешноста на окото към външния край.

3. Гланц – Изберете гланца, защото е по-лесно и по-бързо. Изберете светъл цвят, който не е наситен. Добре е светло кафяв или розов. С гланц изглеждате много по- свежи, отколкото с червило.

4. Косата – Ако имате дълга коса, а нямате време, просто я приберете на опашка или небрежен кок. А ако сте с коса, която не може да бъде вързана, ви трябва само малко пяна за коса. Наведете главата надолу и със съвсем малко пяна и я намачкайте по върховете, не слагайте в корените.

LEAVE A REPLY