Home Красота Антицелулитен масаж – Какво трябва да знаем?

Антицелулитен масаж – Какво трябва да знаем?

Всичко за антицелулитния масаж

2031
0
SHARE

Ако желаете фино тяло и ако искате да носите любите си секси дрехи, то тогава антицелулитния масаж е точно за вас. Той е един от най-добрите начини да отървете тялото си от оковите на целулита.

Дори не се нуждаете от специално оборудване, резултатите са невероятни и ще имате по-здравословна и чиста кожа. Всичко, което ви трябва е професионалист в областта, който може да комбинира движенията на ръцете с техниките за антицелулитен масаж.

Как да премахнете целулита?

Това е чест въпрос, който повечето от нас сме поставяли пред професионални лекари. Антицелулитния масаж не само, че има отговор на нашите проблеми с целулита, но ние можем да използваме този метод също така и за редица други ползи.

Дали антицелулитния масаж помага?

Да, така е! И не само, че ще помогне за премахване на целулита, но също така има и други невероятни и полезни качества.

Освен факта, че този масаж помага за премахване на целулита, той има също така важната роля за стимулиране на кръвта и лимфната циркулация, което от своя страна допринася за здрава кожа.

Антицелулитния масаж е малко болезнен, но със сигурност след масажа вие не трябва да имате синини. Този вид масаж трябва да се използва само в частта на тялото, където имате проблеми (корема, бедрата, краката и т.н.). След няколко сесии ще се чувствате по-добре, заедно с това ще сте изгубили част натрупания целулит.

Антицелулитния масаж помага също така за премахване на токсините от организма и допълнителната вода от тъканите. Вие ще видите, че кожата ви е по-мека, еластична и стегната и мускулите са по-тонизирани. Тялото ви ще бъде оформено и обиколката на талията намалена.

Антицелулитния масаж ни помага при борбата за оформяне на тялото, но това не е всичко.

Ако използвате услугите на професионалист, който може да комбинира правилните техники за антицелулитен масаж не се увреждат клетките. Ако масажът се извършва правилно може да усетите резултатите в рамките на няколко сесии.

Масажа трябва да се прави за един много дълъг период от време. В началото е препоръчително да имате двуседмични сесии, докато не се премахне целулита и след това по-рядко, само за поддръжка на тялото.

 

Можете да използвате в масажните сесии и специални масла и кремове, които помагат за отстраняване на целулита и също така можете да ги използвате у дома, без да правите масажа. По този начин ще се подпомогне процеса по премахване на целулита.

Как да се предпазим от целулита?

Това е също така е един от въпросите, които си задаваме всеки ден. Ако ние се грижим и уважаваме тялото си, ако спазваме някои малки, но важни правила, то тогава няма да се налага да се борим с целулита.

Яжте правилно

Опитайте се да ядете повече здравословни храни. Избягвайте мазнините и месото, а наблегнете на пресни плодове и зеленчуци. Забравете за преработените храни, консервираните храни или друг вид храна, която не е естествена и не е приготвена от вас.

Спортувайте

Дори и да не разполагате с време,  в което трябва да направите няколко упражнения или разходка в продължение на 20 минути опитайте да намерите това време. Така спорта ще предотврати появата на целулит.

Пийте вода

Пийте минимум 2 литра вода на ден. Ограничете кафето, сока и алкохола. Соковете от магазините са приятел на целулита и ще ви помогнат да го увеличите все повече и повече.

LEAVE A REPLY