Home Красота Актуални цветове за косата за сезон есен-зима 2014

Актуални цветове за косата за сезон есен-зима 2014

7187
0
SHARE

Blake-LivelyКакто всяка година и сега вече се разкриват какви ще бъдат тенденциите в модния свят за предстоящия сезон. След, като повечето модни подиуми представиха новите си колекции и стана ясно какво ще бъде актуално за новия сезон. Това се отнася и за нашите коси и цветовете, които ще се наложат тази есен и зима. Всъщност не очаквайте някакви кой знае какви големи промени относно цветовете, те ще бъдат подобни на миналогодишните и тези от това лято.

Червен шоколад – това е един цвят, който скоро не сме виждали и ползвали, но тази есен масово се налага от модните тенденции и се среща все повече на косите на жените. Изпъкването на кестенява коса с червен отенък е едно наистина красиво модно решение, което дори се счита за леко екстравагантно.revoliuciia-v-boite-za-kosa-22512-500x334

Пепеливо рус – Русото винаги е на мода, май само през различните сезони се вглеждаме в различни нюанси на русият цвят и тази есен ще се заложи на студения цвят пепеливо рус.

Ягодово рус – Това е цвят номер едно на тази есен. Според модните експерти именно този цвят ще води в класацията за модни цветове. Червеното участва активно в цветовете тази зима, но освен в кафевите тонове, сега навлиза и в русите тонове, така ягодово русо ще виждате съвсем скор на всяка трета жена.rihanna_rh

Тъмен кестен – тъмните цветове винаги присъстват в студените сезони от годината, те всъщност са тъмни и наситени топло нюанси. Например тъмният кестен е един топъл цвят, който подхожда на всяка жена и тук няма много голяма изненада.

 

LEAVE A REPLY